Opgebroken logo

Privacyverklaring

25 mei 2018

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 is de nieuwe wetgeving van toepassing over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Dit betreft de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Transparantie is een van de belangrijkste onderdelen hiervan. Daarom hebben wij deze privacyverklaring opgesteld om je te vertellen hoe wij omgaan met je gegevens op het moment dat je gebruik maakt van onze website, het contactformulier en de nieuwsbrief.

Contactformulier en nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt je ons vragen stellen of het verzoek doen om contact op te nemen. Hiervoor gebruiken wij je emailadres.
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Dit abonnement kan op ieder moment worden opgezegd. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat het abonnement is opgezegd.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Dit zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Ook kunnen we daardoor zien dat je ons weer bezoekt.
Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet meer goed.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daar staan strikte afspraken in over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de met Analytics verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google alle IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website verandert, wijzigen wij misschien ook de privacyverklaring. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen helder te vermelden en zo nodig ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • laten corrigeren van fouten;
  • laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Bureau Spoor­bouwmeester
Moreelsepark 3
3511 EP Utrecht
info@spoorbouwmeester.nl
088 231 5 111