Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws

Watford Conferentie Londen

Watford 2013 in London (GB)
Geplaatst op

De Watford Conference is een initiatief van de Watford Group die bijna vijftig jaar geleden werd opgericht in Engeland. De Watford Conference wil het uitwisselen van ervaring en ideeën over vormgeving in de spoorsector bevorderen; tot over de landsgrenzen. Dit jaar werd de jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd in Londen, en Bureau Spoor­bouwmeester gaf acte de présence.

Jaarlijks komen ongeveer 50-80 professionals uit vele landen uit Europa, Amerika en Azië bijeen om over hun werk te praten. Er worden presentaties gegeven, er vinden excursies plaats en er wordt druk gediscussieerd.  Tijdens de conferentie worden ideeën opgedaan en contacten gelegd  die al jaren heel nuttig blijken om ook buiten deze jaarlijkse bijeenkomst elkaar te bevragen of soms samen te werken.

Dit jaar stond in het teken van “The Value of Design”, de toegevoegde waarde van een ontwerp voor gebruikers, klanten en projecten.

Volgend jaar zal de conferentie georganiseerd worden door NS en ProRail, met medewerking van Arcadis, Movares en Bureau Spoor­bouwmeester.  Van 15 tot en met 18 oktober 2014 zal de Watford Conferentie plaatsvinden in Amsterdam.

Even geduld aub, u wordt doorgestuurd naar de beeldenbank