Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws

Keynote lezing Miguel Loos op IASS2015

Geplaatst op

Op woensdag 19 augustus is Miguel Loos, Adviseur bij Bureau Spoor­bouwmeester, één van de keynote sprekers tijdens het jaarlijkse IASS (International Association for Shell and Spatial Structures) symposium, dat dit jaar in Amsterdam wordt gehouden.

Het thema van dit jaar is 'Future Visions'. Miguel zal in zijn lezing ingaan op de traditie van transformatie binnen de 175-jarige spoorgeschiedenis. Door middel van sprekende voorbeelden zal hij laten zien dat de spoorwegen continu in verandering zijn: door de vooruitgangen in techniek en aangejaagd door maatschappelijke veranderingen, hebben de spoorwegen zich continu moeten aanpassen aan de steeds veranderden condities. Volgens Loos zijn er vier verschillende stationstypes te herkennen die telkens op een andere manier op de dynamiek van transformatie reageren.

IASS en Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) co-organiseren het IASS2015 symposium, dat van 17 tot 20 Augustus 2015 in Amsterdam, in 'Het Muziekgebouw aan ‘t IJ’ wordt gehouden. Meer informatie: www.iass2015.org

Even geduld aub, u wordt doorgestuurd naar de beeldenbank