Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws

Jaarbericht 2013 staat op de website

Geplaatst op

Sinds enige tijd houden wij u jaarlijks op de hoogte van de werkzaamheden van Bureau Spoor­bouwmeester. Ons jaarbericht over 2013 is digitaal te bekijken op de website en biedt inzicht in de lopende projecten.

Naast de nieuw- en verbouwprojecten was 2013 het jaar van projecten die op het eerste oog niet zo groot lijken maar toch veel invloed hebben op het comfort en de reisbeleving. Iedereen die afgelopen jaar aan het spoor werkte, komt waarschijnlijk tot de conclusie dat 2013 een boeiend maar vol jaar was. Op veel plekken werd gebouwd aan de vernieuwing van stations. De inspanningen van de afgelopen jaren worden steeds beter zichtbaar. Plannen die lang op de tekentafel lagen en daarna schuil gingen achter tijdelijke oplossingen en bouwsteigers, tonen nu hun kwaliteit aan de reizigers.

Overigens zijn het niet alleen de stations en de stationsomgeving waarbinnen het Spoorbeeld haar waarde bewijst. Hoewel deze opgaven percentueel de overhand hebben, klinkt het Spoorbeeld ook door in spoor- en omgevingsprojecten. Kortom: het Spoorbeeld werkt en wordt steeds beter naarmate de ervaring groeit en de samenwerking tussen hechter wordt.

Alle bovengenoemde projecten stemmen hoopvol. Ze laten zien dat het belang van een goede samenwerking en een goed ontwerp door steeds meer partijen onderschreven worden. Dat geldt voor het stations en de stationsomgeving, voor het spoor, de en voor de trein. Reizigers herkennen de kwaliteit en waarderen de vernieuwingen. Dat is een opsteker voor iedereen die zich dagelijks en in alle fases – van ontwikkeling tot exploitatie en beheer – inspant om het best mogelijke voor de reiziger te realiseren.

Even geduld aub, u wordt doorgestuurd naar de beeldenbank