Opgebroken logo

Contactgegevens

Bezoekadres

De Inktpot, G5
Moreelsepark 3
3511 EP Utrecht
The Netherlands

T: 088 231 5 111
Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met ons bureau. Het secretariaat is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren. Wilt u rechtstreeks contact opnemen met onze medewerkers klik dan hier

Postadres

Bureau Spoor­bouwmeester
Postbus 2038 /G5
3500 GA Utrecht

Routebeschrijving

Bureau Spoor­bouwmeester is gehuisvest in het monumentale hoofdkantoor van ProRail, De Inktpot: De hoofdentree bevindt zich aan de zijde van het Moreelsepark. Bezoekers ontvangen na legitimatie bij de receptie een dagpas die toegang biedt tot het gebouw. Bureau Spoor­bouwmeester bevindt zich op de vijfde verdieping van vleugel G (G5).

Met de trein

De Inktpot ligt op vijf minuten loopafstand van Station Utrecht CS. Loop vanuit de stationshal richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Neem nog voor het echte winkelgebied begint de uitgang naar het streekbusstation. Ga de (rol)trap af en loop rechtdoor over het busstation richting de Laan van Puntenburg. Neem de tweede straat links. De hoofdingang van de Inktpot bevindt zich aan het Moreelsepark.

Met de auto

De Inktpot ligt in het centrum van Utrecht. Rond het gebouw bevinden zich openbare, betaalde parkeerplaatsen. Deze kunnen niet gereserveerd worden. Parkeergarages bevinden zich op ongeveer 10 minuten loopafstand onder winkelcentrum Hoog Catharijne. De autobereikbaarheid is beperkt door de werkzaamheden aan het station, winkelcentrum Hoog Catharijne en de Catherijnesingel. Voor uw routeplanner: voer het adres Moreelsepark 3 in Utrecht in.