Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws

Open Oproep 2013

Geplaatst op

Bureau Spoor­bouwmeester adviseert NS en ProRail in projecten waar de beleving van het spoor en zijn omgeving in de volle breedte speelt. Van het interieur van de stations, het station zelf, het station in zijn omgeving t/m de inpassing van het spoor in stad en landschap.

Selectie van ontwerpers is een van de adviestaken van Spoor­bouwmeester Koen van Velsen. Een actueel overzicht van ontwerpers is daarvoor essentieel. Bureau Spoor­bouwmeester beschikt over een grote database waarin vele ontwerpers met bureau-informatie en referentieprojecten zijn opgenomen. Er is hierdoor een groot inzicht in het vormgeverspotentieel in Nederland verkregen. Deze database ondersteunt de rol van de Spoor­bouwmeester om te adviseren op het gebied van ontwerperselecties voor allerlei ontwerpopdrachten.

Wij nodigen ontwerpers uit om zich in te schrijven, die werkzaam zijn in de ontwerpdisciplines: interieur, architectuur en monumenten, landschap en stedenbouw, inrichting van openbare ruimte en civiele werken. De ontvangen documentatie wordt opgenomen in deze database. Bureaus die zich aangesproken voelen, vragen wij zich te melden door inzending van documentatie in woord en beeld, samen met een inschrijfformulier. Dit formulier is te verkrijgen op de website of via een email aan info@spoorbouwmeester.nl

Voor vele bureaus die in de afgelopen jaren hun bureau-informatie hebben ingestuurd, is er de mogelijkheid om hun inzending (in hetzelfde format) te vernieuwen. De oorspronkelijke inzending blijft gewoon behouden in de database als er geen vervanging wordt gestuurd. De inzending kan gericht worden aan bureau Spoor­bouwmeester. Een nieuw inschrijfformulier invullen is in principe niet nodig.

De inzending kan gericht worden aan bureau Spoor­bouwmeester.

Postbus 2038 / G5.10
3500 GA Utrecht
E info@spoorbouwmeester.nl

Let op: uiterste inzenddatum voor post/email is 15 maart 2013

Even geduld aub, u wordt doorgestuurd naar de beeldenbank