Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws

In Memoriam Gitte de Groot

Kiet
Geplaatst op

Onze lieve collega Gitte is 3 oktober jl. overleden, ze was pas 44 jaar.

Reizen was haar grote passie, zij wilde de wereld leren kennen met alle mensen die zij mocht ontmoeten. Niet als toerist, maar als vriendin zette zij zich in voor de mensen in de landen die zij bezocht. Tijdens haar laatste reis werd Gitte ernstig ziek. Zij heeft enorm voor haar leven geknokt, maar heeft de ongelijke strijd nu helaas verloren.

Heel verdrietig en vol ongeloof denken we in grote dankbaarheid terug aan de tijd dat wij met haar mochten werken. Aan haar sprekende blik, haar heldere mening, haar grote hart en vooral haar gulle lach.

Met grote voortvarendheid en nieuwsgierigheid verzorgde zij de beeldresearch voor het onlangs verschenen boek Ontwerpen aan het Spoor. Nauwgezet organiseerde zij events en de ontwerpersdatabase. Gitte was de stille kracht achter veel presentaties, essays, beeldverslagen en artikelen. Met ziel en zaligheid maakte zij de meest prachtige foto’s en was zij de grote motor en culinaire inspirator van onze wekelijkse gezamenlijke lunch.

Onze gedachten gaan uit naar haar vriend, haar lieve familie en haar vele vrienden, en wensen hen heel veel sterkte bij dit onmenselijk grote verlies. 

Kiet, we missen je! 

Koen, Geertje, Palmyra, Evelien, Liesbeth, Miguel en Jos

Even geduld aub, u wordt doorgestuurd naar de beeldenbank